FLACARA ALBASTRA reprezinta Vointa Lui Dumnezeu

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Maestrul El Morya - Ușa Ascensiunii




Maestrul El Morya - Ușa Ascensiunii


Conștiința care funcționează pe „Pilotul automat” NU se îndreaptă către Ușa Ascensiunii. Iubitul El Morya cu Adama

De Aurelia Louise Jones


Salutări, dragilor, în ajunul ultimei voastre Zile a Îndrăgostiților din acest mileniu. Din locuințele noastre din Muntele Shasta, Adama și cu mine, El Morya, dorim să vă aducem un mesaj de Iubire. Mesajul nostru este și un alt semnal de trezire, dragilor. Timpul devine foarte scurt.

În ultimul său mesaj, Adama a menționat o anumită stare de conștiință sau atitudine în care atât de multe suflete prețioase ale Pământului își permit să-și trăiască viața pe „pilot automat”, o stare de somn spiritual, în care personalitățile nu doresc să-și creeze în mod conștient viitorul, realitatea și să-și trăiască viața cu „intenții hotărâte” de a urma directia sufletului lor.

Pentru că vă iubim atât de mult, este marea noastră dorință să vă salutăm pe toți la portalul dimensiunii a 5-a în jurul anului 2012. Pe măsură ce deschidem larg portalul pentru intrarea voastră și punem covorul de aur pentru venirea voastră, noi vom fi încântați să vă urăm bun venit în tărâmurile Luminii și Iubirii. Ce zi minunată și veselă va fi aceasta pentru Noi și pentru acei umani care vor ajunge la această Ușă! Ce reuniune fericită va fi pentru toți! Se pregătește o recepție grozavă. În acea zi mare va fi vărsarea multor lacrimi; dar de data aceasta, dragilor, vor fi lacrimi de bucurie curata si extaz.

Îți poți imagina, doar gândește-te o clipă, bucuria pe care o vei experimenta când te vei întâlni din nou, conștient, în corpul tău imortalizat, față în față cu cei dragi care au plecat de pe Pământ în timpul vieții tale. Vor fi aceia pe care i-ai iubit cu drag în viața ta prezentă și, de asemenea, aceia de care poate nu-ți amintești în acest moment, dar care sunt suflete de care ai fost aproape și le-ai iubit la fel de mult în viețile trecute, pe care le cunoști de milenii. , cum ar fi prietenii tăi eterni și alți membri ai familiei sufletești care te iubesc atât de profund.

Pe măsură ce transmitem aceste informații, simțim deja bucuria și entuziasmul pe care le va aduce această zi minunată. Cei dragi vă așteaptă să vă îmbrățișeze din nou cu multă așteptare. Toți vor fi acolo lângă Ușă, îmbrăcați în haine de Lumină și Glorie, așteaptă să vă primească în brațele lor când intrați înăuntru.

Fiind canalul nostru, Aurelia Louise primește aceste cuvinte de la noi, lacrimile îi curg pe obraji de la gândul de a se alătura din nou în câțiva ani scurti cu sufletele de Lumină care i-au fost părinții în această viață prezentă și cu alți membri ai familiei ei care au făcut tranziția către „cealaltă parte” în timpul copilăriei. În timp ce ea scrie și își șterge lacrimile, ei sunt prezenți aici cu Noi, urmărind și trimițând dragostea lor, așteptând cu nerăbdare ziua Marii Reuniri. 

Va fi atât de minunat încât întregul Cosmos va urmări. Mă repet din nou, este cea mai mare dorință a ierarhiei spirituale a acestei planete și a Tatălui / Mama voastră Dumnezeu să vă vadă pe toți ajungând la acest portal sacru pe măsură ce vă calificați pentru intrarea lui.

Preaiubiților, din marea noastră dragoste pentru voi, noi cei din ierarhia spirituală, dorim să vă reamintim încă o dată că există un „cod de intrare” care este necesar pentru intrarea în dimensiunea a 5-a. S-ar putea să existe o mulțime de glume în lumea voastra despre „Petru” care stă la poarta cerului și decide cui i se va permite sau nu intrarea în Împărăție. Ei bine, prietenii mei, gluma asta de pe pământ nu este chiar o glumă aici. Există mai mult adevăr în asta decât poate concepe oricare dintre voi în acest moment.

Spun asta pentru că există o poartă sau un portal care trebuie să se califice pentru admitere. Eu, El Morya, am fost întruchipat ca ucenicul Petru în timpul lui Isus. Acum am devenit Chohanul și Gardianul primei raze a Voinței lui Dumnezeu pentru oamenii de pe Pământ. Aceasta înseamnă că EU SUNT și gardianul acelui portal.

Voința lui Dumnezeu, dragilor, este primul portal în care trebuie să intrați pentru a progresa în direcția corectă pe calea spirituală. Dacă nu sunteți dispus să vă predați ego-ul uman și personalitățile umane Voinței lui Dumnezeu, pentru a fi rafinat și transformat în Divin, nu există niciun alt loc unde să mergeți pe o adevărată cale spirituală. Acesta este primul portal și să știți că există alți șase pentru care trebuie să vă calificați înainte de a putea ajunge la ușa dimensiunii a 5-a pentru ascensiunea voastră planetară.

Pentru a ajunge prin acest prim portal, trebuie să-mi iei cursurile noaptea în Planurile Interioare (în timp ce corpul tău doarme) sau să iei cursuri de la colegii mei ai Voinței lui Dumnezeu care s-au oferit voluntar să mă asiste în acest moment. Trebuie să treci testele mele în timpul trezirii înainte de a putea trece la următorul portal. Mulți dintre voi care citiți acest mesaj v-ați mutat deja prin acest prim portal în această viață sau în trecut și unii dintre voi ați făcut-o și prin alte portaluri. Deplângem faptul că există încă un procent mare de umanitate care își trăiește viața pe „pilot automat”. Ei habar nu au încotro merg, de ce sunt aici încarnați pe pământ și nici nu vor să audă despre asta. Ei își trăiesc viața de la o zi la alta, fără o direcție conștientă, mințile și inimile lor împrăștiate în cele patru vânturi,

În pragul unui eveniment atât de magnific, un eveniment pe care omenirea l-a așteptat și la care tânjește de sute de mii de ani, există încă atât de multe dintre sufletele prețioase ale umanității care nu s-au prezentat încă pentru sfat la intrarea în portal de care sunt responsabil. Eu și colegul de muncă Adama, marele preot din Telos, ne unim împreună pentru a vedea dacă vă putem da încă un apel de „trezire”. Timpul devine atât de scurt acum, încât, dacă nu ați ajuns încă pe portalul „Voinței lui Dumnezeu”, vrem să vă anunțăm că este încă posibil să ajungeți din urmă și să treceți prin toate celelalte portaluri” la timp” dacă alegi acum să faci asta.

Nu mai ai timp de pierdut. Trebuie să te trezești acum și să începi să aplici cu multă sârguință legile spirituale în toate aspectele vieții tale, să trăiești după conceptele de iubire în toate aspectele vieții tale, să renunți la toate temerile și ideile preconcepute despre Dumnezeu și să fii dispus să îmbrățișezi Adevărul, adevărul pe care ai evitat să-l privești. Deveniți Dumnezeul care sunteți, chiar acum, devenind Iubire în acțiune în tot ceea ce gândiți, spuneți și faceți. Dragostea este singura scurtătură pe care o poți lua în procesul tău de ascensiune și cea mai mare cheie; iubire de Sine, iubire de Dumnezeu și dragoste pentru toată familia pământului, toate regatele pământului, inclusiv regnul animal. Iubește și onorează Tot ceea ce respiră Viața Creatorului. Iubește necondiționat fără nicio judecată. Renunță la dualitate și îmbrățișează calea inofensiunii. Cu destulă iubire în inima ta, poți trece prin toate portalurile până la ușa ascensiunii... la timp. Fii sigur că nu se va întâmpla pentru cei care continuă să-și trăiască viața pe „pilot automat”.

Toți cei care vor ajunge la ușa ascensiunii vor trebui să treacă testele celor șapte inițieri necesare pentru a deține codurile de intrare pentru a se califica pentru ascensiunea planetară. Fiecare dintre aceste șapte inițieri are șapte niveluri de testare. Era nevoie de mai multe vieti de aplicare sârguincioasă a legilor spirituale pentru a putea trece prin câteva sau toate aceste inițieri. În acest moment unic al istoriei pământului, există o dispensă fără precedent prin care fiecare suflet, cu aplicare serioasă și sârguincioasă, poate să o facă în câțiva ani. Eu, El Morya, voi fi acolo, ca „Petru” cu care sunteți familiarizați, împreună cu restul ierarhiei spirituale a acestei planete și cu cei dragi pentru a-i primi pe fiecare dintre voi „Înapoi Acasă”.

EU SUNT prietenul tău etern,

El Morya.

 


Adama


Noi, cei din Telos, trăim în conștiința stării de ascensiune a celei de-a 5-a dimensiuni, deși trăim în corpuri de a 3-a dimensiune ca tine. ADN-ul nostru este mai evoluat decât a fost al vostru în ultimele câteva mii de ani și trăim într-o frecvență care este mult mai mare decât a voastra, care este frecvența Iubirii. Pentru că trăim vieți atât de lungi, un procent foarte mare dintre oamenii din Telos au trecut prin procesul de ascensiune la nivel de suflet și aleg să rămână în corpuri fizice care înfățișează cele mai înalte expresii ale unei vieți de a treia dimensiune. Nu avem aceleași limitări fizice cu care ați trăit. Corpurile noastre sunt puternice și sănătoase și nu cunoaștem boala. Cei mai mulți dintre noi ne putem teleporta oriunde ne dorim și să manifestăm orice vrem, oricând dorim. Avem, de asemenea, acces conștient la Mintea Universală, un dar care s-a pierdut de mult pe suprafața acestei planete. De fapt, trăim genul de realitate fizică la care visezi și dorești să o experimentezi.

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care vom putea să ieșim și să vă învățăm modul nostru de viață, astfel încât și voi să puteți trăi o viață de minuni, iubire, pace și prosperitate așa cum facem noi. Ne dorim să împărtășim cu voi toate micile noastre secrete care vă vor face viața atât de minunată și mult mai ușoară! Vă rugăm să fiți deschiși să ne primiți. Eu, Adama, am lucrat îndeaproape cu El Morya în Planurile Interioare în acest moment, predând cursuri noaptea sufletelor care doresc să înțeleagă mai bine Voia lui Dumnezeu și doresc să vină prin cele șapte portaluri care duc la ușa de ascensiune a dimensiunii a 5-a. Sunt din ce în ce mai multe suflete care vin noaptea la Ashramul Voinței lui Dumnezeu din Muntele Shasta pentru a participa la cursurile noastre. Datorită acestui mare aflux de suflete, eu și alți câțiva Maeștri ne-am oferit să-l ajutăm pe dragul nostru prieten El Morya în acest îndrumător. Deoarece cursurile lui El Morya devin atât de mari, Îl ajutăm ținând multe dintre cursurile în Telos. Îmi face plăcere să vă invit personal să veniți la cursurile noastre noaptea în timp ce corpul dumneavoastră doarme. Dacă sunteți dispus și pregătit, puteți urma cursul nostru special conceput special numit: „Ascension până în 2012”. Suntem mulți dintre noi aici care suntem disponibili și dispuși să vă oferim toată asistența de care aveți nevoie. Suntem destui pentru a oferi cursuri private pentru cei care au nevoie. Totul este făcut din Iubire și nu există nicio taxă pentru serviciile noastre. Tot ce trebuie să faci pentru a ajunge la cursurile noastre este să faci rugăciunea către îngerul tău păzitor noaptea înainte de a adormi și să-ți spui intenția și cererea ca sufletul tău să fie dus la cursurile noastre, iar îngerul tău păzitor te va aduce aici pe „Planuri interioare”. Nu vom întoarce înapoi pe nimeni care ne bate la uși „căutând”.

Există multe cărți spirituale cu care v-ar fi de ajutor să vă familiarizați în timpul trezirii. De fapt, multe dintre aceste cărți conțin o mare parte din informațiile pe care le obțineți în Planurile Interioare noaptea, care vă vor grăbi înțelegerea și progresul. Cu cât îți „amintești” mai devreme adevărata ta identitate în Dumnezeu și te aplici conștient și sârguincios să „Fii” Dumnezeul care ești deja, cu atât mai repede vei avea „Libertatea Nemuritoare”. Iubire, Iubire și Iubire. Când ești „în dragoste” și generezi suficientă Iubire în jurul tău și în interiorul tău pentru a dizolva toată negativitatea creației tale, și tu vei fi o ființă înălțată. Noi, cei din Telos, vă întindem mâinile, oferindu-ne asistența. Ne vei lua de mână și ne vei lăsa să te indrumam și să te călăuzim? Din Iubire venim, Din Iubire trăim, Din Iubire ne înălțăm, Toți suntem Una, noi frații și surorile voastre telosiene. Namaste Adama.


#Adama & Frăţia Lemuriană din TELOS
@Suzi.Mirea.Info.TELOS · Comunitate

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu