FLACARA ALBASTRA reprezinta Vointa Lui Dumnezeu

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Maestrul El Morya - Realizări

 
Maestrul El Morya este marele ierarh spiritual al Frăției Inima de Diamant. Activitatea lui este de a sluji și de a-și trăi viața, să păzească și să protejeze focalizarea spirituală, create ca centre de inimă ale mișcărilor și religiilor lumii, protejând orice idei specifice ale Lui Dumnezeu care vor aduce beneficii rasei umane și vor grăbi evoluția sa. În plus, el este șeful Consiliului de la Darjeeling al Marii Frății Albe din India, Chohan al Primei Raze și ierarhul Templului Eteric al Bunăvoinței. El Morya reprezintă atributele divine ale Primei Raze, care înseamnă curaj, credință, inițiativă, fiabilitatea, puterea divină, încrederea în sine și certitudine. Acestea sunt în principiu calitățile Tatălui.




  • În calitate de Avraam (2100 î.Hr.), el a fost primul patriarh evreu şi progenitor ebraic din cele douăsprezece seminţii ale lui Israel.
  • Ca Melchior, a fost unul dintre cei trei înţelepţi la naşterea lui Isus.
  • Ca Regele Arthur (secolul al 5-lea d. Hr.), el a devenit liderul Şcolii de Mistere de la Camelot care prezinta Învăţăturile interioare.
  • Ca Thomas Beckett (1118-1170), el a fost Lordul Cancelar al Angliei.
  • Ca Sir Thomas Moore (1478-1535), el era cunoscut ca "om pentru toate anotimpurile".

Flacăra Albastră - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu