FLACARA ALBASTRA reprezinta Vointa Lui Dumnezeu

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Beneficiile spirituale de predare în faţa Voinței Divine

 


Adama ne vorbește despre Flacăra Albastră a Voinţei Lui Dumnezeu. El explică beneficiile spirituale de predare în faţa Voinței Divine și oferă o minunată meditație, în care să avem o mai mare înțelegere a cuvântului "predare".

        Aurelia

Simt în interiorul meu o mare emoție pentru că știu că ceva mare este în devenire pe această planetă. De asemenea, știu că energia se schimbă destul de rapid și acum vălul de separare între dimensiuni este subțiat treptat. Maeștrii Ascensionaţi se află în imediata proximitate și cresc contactul personal cu noi, mai mult decât oricând înainte de mii de ani. Dacă comparăm cum s-au folosit lucrurile fie când eram copil, fie în vârsta de douăzeci de ani, la modul în care sunt acum, este destul de argintie linia care se formează la orizont. Chiar dacă norii întunecaţi nu sunt încă complet spulberaţi, toată lumea începe să simtă schimbările. Asta este ceea ce doresc să împărtășească.

Pe măsură ce permitem ca această desfășurare să aibă loc, cuprinzând toți pașii, există multă magie în ea. Mi-a trebuit o vreme să văd și să o simt, dar acum simt cu adevărat și știu. Cei dintre noi care lucrăm, ca profesori, în mod direct cu ființe din cealaltă parte a vălului, sunt aici pentru a arăta calea către cei care doresc să creeze o lume mai bună decât una cu care ne-am obișnuit. Dar, în cele din urmă, viața ta este călătoria ta și indiferent cât de multă asistență este oferită, nimeni nu poate să-şi asume, călătoria pentru tine.


Planeta și umanitatea au ajuns la sfârșitul unui ciclu cosmic major. Pământul, împreună cu cel al omenirii care o alege, se îndreaptă acum într-un nou ciclu de evoluție iluminată. Și tu, ca un suflet care evoluează acum pe trupul ei, vă confruntați cu cele mai importante alegeri pe care le veți face vreodată. Acum trebuie să alegeți dacă vreţi să evoluaţi împreună cu Pământul într-o nouă realitate de iubire și lumină sau rămâneți în urmă pentru o altă rundă lungă de încarnări în cea de-a treia dimensiune. Depinde de tine dacă doreşti să experimentezi lumea nouă aici, sau să treceți la altă planetă tridimensională într-un alt univers, și să continui să experimentezi viața în modul în care este chiar acum aici, cu toate limitările și provocările într-o serie lungă de încarnări in cea de-a treia dimensiune.

Pământul merită cu adevărat Ascensiunea Lui glorioasă. Clopotele de absolvire la un nou ciclu cosmic sună acum. La urma urmei, ea a arătat iubire infinită și toleranță față de omenire, care nu a demonstrat în schimb multă recunoștință. Ea şi-a oferit corpul, atât de necondiționat,  încât să ne permită oportunitatea de a experimenta liberul arbitru. Întrebarea pe care trebuie să ne-o punem acum este:
       Eu aleg să vin la următoarul nivel sau vreau să rămân în urmă?
      Ce realitate alegi cu adevărat să creezi și să îmbrățişezi în cei câțiva ani rămași?

Am auzit în mod constant oamenii spunând că sunt atât de prinși în viața lor de zi cu zi, asta atât cât pretind că vor să-și facă munca spirituală și vindecătoare în beneficiul din evoluția lor, este întotdeauna pusă la o parte pentru o altă dată. Ei spun:
      "Ei bine, o voi face mâine sau luna viitoare, sau poate anul viitor când lucrurile se schimbă puțin sau când viața mea încetinește puțin. Atunci voi avea mai mult timp pentru vindecarea mea şi munca mea spirituală ".

Îţi dai seama că timpul nu aşteaptă pe nimeni şi acum suntem atât de importanţi în pragul de schimbare? Ceea ce Maeştrii Ascensionaţi, Adama, Sananda, Maitreya, Arhanghelul Mihail, Saint Germain şi toţi ceilalţi maeştri ne spun că timpul este acum. Nu este nimic, şi nu vreau să spun nimic, mai important decât cel personal, spiritual în vindecarea ta. Totul altceva este o distragere a atenţiei pentru a te ţine departe de "scopul real" al încarnării tale aici.

Modificările pozitive pe care le-aţi dorit atât de mult vor deveni doar realitate în viaţa personală ca rezultat al acestei activităţi. Linia de jos, nu există nicio altă cale în jurul valorii sale. Nimic nu se va schimba în viaţa voastră dacă nu o schimbaţi singuri; aceasta este treaba ta. Aceasta este, ce ai venit aici să faci în această viaţă şi dacă nu vrei să o faci, nimeni altcineva nu poate să o facă pentru tine.

Da, trebuie să participi la numeroasele obligaţii ale vieţii noastre de zi cu zi, dar în cele din urmă, ceea ce va conta cu adevărat şi va face diferenţa pentru tine în următorii câţiva ani, nu este - ce ai făcut, doar ce-ai devenit! Contemplă acest lucru, ceea ce facem noi vine şi se duce în trecerea timpului, dar ceea ce noi devenim, ca fiinţe divine, îmbrăţişând divinitatea noastră din perspectiva unei expeienţe umane, rămâne cu noi pentru eternitate.

Hmmm, Adama este aici. El așteaptă cu răbdare să finalizez discuția. Poate că el se întreabă cine a fost invitat să vorbească astăzi aici, el sau eu. (Râde!)

Salutări, iubiții mei prieteni! Vorbesc astăzi de la casa mea elegantă din Telos, dar sunt și cu voi toți în același timp. Avem cu noi astăzi un partener minunat în persoana prezenței dragului nostru prieten El Morya. Amândoi vrem să vă transmitem iubirea  noastră profundă tuturor celor care se conectează cu inimile noastre prin acest schimb.

Astăzi, aș vrea să vorbesc despre Voința Lui Dumnezeu ca o cale de "predare". Vedeţi voi, fără Voia Lui Dumnezeu, nu mergeţi prea departe pe calea voastră de evoluție. Aceasta este primul pas, inițierea primului templu care trebuie stăpânit înainte de a progresa în ceilalți pași de pe cale. Dacă nu sunteți dispuşi să vă predați în "voia mai mare" a ființei voastre, voința propriei tale "surse divine", cum veți recunoaşte noua casă? Dacă nu sunteți dispuși să vă predați la ceea ce este încercând să vă aducă tot timpul înapoi "acasă", casa perfecțiunii dumnezeiești, bucurie, fericire și nelimitare, paradisul tău pierdut, atunci cum te aștepți să ajungi vreodată acolo?

Voia Lui Dumnezeu nu este un Dumnezeu în afara ta. Este pur și simplu Dumnezeu care tu ești și asta ați fost întotdeauna, deși când vă aflați într-o încarnare fizică pe care o aveți temporar, uitaţi. Prezenta ta divină este totalmente omniscientă, omniprezentă și omnipotentă, și poate împlini toate dorințele tale instantaneu. Temporar, ai uitat că nu ești nimic altceva decât o expresie a acestui măreț EU SUNT, încarnat într-o experiență umană. Ai venit aici cu o agendă pentru a atinge perfecțiunea sufletului și a vă extinde divinitatea spre plinătatea Dumnezeirii și înțelepciunii voastre. Tu eşti aici căutând o iluminare avansată și o libertate spirituală totală. Sunteți aici pentru ca să deveniți un Dumnezeu nelimitat în toate planurile existenței. Aceasta este o agendă de iubire pentru Sine, și că Sinele nu este nimeni altul decât "tu". Mulţi dintre voi sunt încă atât de prinși în afacerile voastre lumești, şi nu căutați să atingeți obiectivele pentru care v-ați încarnat. Pentru prea mulți dintre voi, afacerile sufletului tău și calea sufletului în evoluție a devenit ultima preocupare din agenda voastră.

Ei bine, dragii mei prieteni, când renunțați conștient la adevăratele obiective ale tale, încarnarea, de dragul unor acțiuni momentan omenești , viata ta se dovedește a fi reflectată ceva foarte diferit de ceea ce v-ați imaginat pentru experiența voastră de viață înainte de întruparea voastră aici. Odată întors pe cealaltă parte a vălului, pe măsură ce revizuiți viața pe care tocmai ați lăsat-o, există întotdeauna regrete profunde. Există o dorință profundă să primiți o altă ocazie pentru întrupare, pentru a împlini toate dorințele sufletului ce ați negat în viața voastră actuală.

Și așa se face răsplata veselă a ciclurilor nesfârșite de reîncarnări pentru suflet care continuă să se repete din nou și din nou. Prezența ta divină, cu mare răbdare și compasiune, v-a oferit mii de oportunități. Pentru mulți dintre voi, fiecare când veniți aici, ignorați motivele pentru care veniți.

Viaţă de după viață nu ţi-ai îndeplinit obiectivele pe care le-ai stabilit pentru încarnarea voastră. Acesta este și motivul pentru care încă mai aveți de-a face cu atât de multe provocări, în loc să vă bucurați de fericire din tărâmurile luminoase. Veți reveni mereu, din nou și din nou, până când în cele din urmă vă predați la dorințele sufletului vostru. Prezenta ta Divină a privit, suferă, caută şi lucrează fără sfârșit pentru multe vieți. A observat durerea ta, a ta disperare, lipsa de speranță, temerile tale, lacrimile tale, îndoielile, rușinea ta și spaimele. A fost martoră la marea înţelepciune care a fost dobândită în fiecare dintre aceste încarnări, în mod individual şi pentru întreaga Creaţie. Iar acum doreşte să te aducă acasă, la libertate, la iubire, la măiestrie, la unitate şi la tot ceea ce eşti ca o fiinţă divină.

Vrea să te aducă acasă, dar nu te poate forța. E nevoie de tine, dorinţa, intenția și cooperarea ta. Este nevoie să îmbrățișați toate părțile voastre pe care le-ați abandonat și urât de-a lungul multor încarnări. Dumnezeul vostru vă cheamă acum să vă "predați" la calea care este pusă în faţa voastră, zi de zi, cu dragoste și încredere. Numai prin această predare iubitoare, pas cu pas, vi se va arăta calea înapoi spre "soarele ființei voastre", perfecţiunea divină.

Flacăra Albastră - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu