FLACARA ALBASTRA reprezinta Vointa Lui Dumnezeu

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Predaţi-vă voinţei propriei voastre divinităţi care este graţia divină

 
 
De aceea, predaţi-vă voinţei propriei voastre divinităţi care este graţia divină ce se revarsă asupra voastră.
Sunteţi "voi" cel care va fi marele beneficiar al acestui har? Într-o zi te vei întreba de ce ai așteptat atât de mult să veniți în cele din urmă "Acasă". Într-o zi veţi realiza asta şi că niciodată nu trebuia să suferiți; aceasta a fost alegerea ta. A fost rezistența voastră față de Iubire şi că voi ați creat toată durerea și lecțiile pe care le-ați experimentat atât de mult timp. Acum este momentul să îmbrățișați un mod de viață care să vă îngrijească și să vă îmbrățișeze pe toți, în loc de unul care te diminuează.

Când vă predați, eul uman, cunoscut și sub numele de ego-ul modificat, treptat se transformă înapoi în conștiința originală a naturii tale divine. La fel, când te predai procesului de purificare și vindecare cu încredere absolută, fără judecată și fără nicio teamă, puteți trece peste asta destul de repede. Procesul se dezvăluie a fi mult mai puțin dureros decât dacă ar fi să vă luptaţi cu el. Primul pas este întotdeauna cel mai greu și cea mai copleșitoare parte a căii.

Credeți că odată ce ați făcut acest pas, restul este mult mai ușor. Când te opui la ce este mai bun pentru calea ta, sufletul tău îţi va permite pur și simplu să ai propria ta cale pentru o vreme, până când nu mai poți suporta. Timpul nu este esențial pentru suflet, dar noi, Maeștrii Luminii, știm că voi toți ați suferit pe această planetă destul de mult. Vă invităm acum să alegeți un destin mai plin de bucurie.

În Telos, este un mare interes să privim reacțiile a mii de oameni care ne citesc informațiile din primele Trei Volume din seria cărţilor Telos. Am văzut că mulți dintre voi aveți experiențe mari de deschidere a inimii.  Amintirile tale vechi au fost trezite. Am urmărit cu lacrimi de speranță și dorință pe care aproape toți ați experimentat atunci când ați citit materialul despre viața noastră din Telos și Lemuria. Ați devenit conștienți că un alt tip de viață nu este numai posibil pe această planetă, dar are de-a face cu acele transformări care îmbrățișează iubirea de sine și înțelepciune spirituală.

Cu ajutorul nostru, aceasta este ceea ce vă invităm să faceți astăzi. Avem deja bătătorită calea pentru noi înșine, deschizând astfel calea pentru voi, să urmăriți noii pași; vă ținem în mâinile noastre, oferindu-ne să vă ajutăm înainte. Pentru că noi suntem  aici pentru voi acum, calea va fi mult mai ușoară pentru voi decât a fost pentru noi. Pentru toți cei care doresc să ni se alăture și să împărtășească felul de viață de care ne bucurăm, calea iubirii și predarea este cheia pentru întoarcerea ta acasă.

Am ajuns la nivelul harului divin pe care îl experimentăm astăzi în viețile noastre numai pentru că, cu mult timp în urmă, ne-am predat voinței divine. Procedând astfel, viața noastră a fost treptat transformată, şi a voastră va fi la fel.

Ceea ce trebuia să facem, am făcut în circumstanțe care erau mult mai dificile și dureroase decât situațiile în care vă confruntați în prezent. Permiteţi-mi să spun ceva despre trecerea noastră în Lumină cu 12.000 de ani în urmă. S-ar putea să fiți surprinși să știți că, după distrugerea continentului nostru, toți trebuiau să-şi rezolve problemele lor la fel cum este necesar în acest moment pentru voi. Luați în considerare că peste noapte, am pierdut tot ce aveam deținut, tot ce am avut vreodată identificat în Lemuria și cele mai dureroase dintre toate, am fost separați brusc de la aproape toată lumea pe care am iubit-o vreodată. Toată frumusețea Lemuriei, toată munca noastră din toate aspectele vieții noastre de zi cu zi a dispărut brusc.


Flacăra Albastră - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu