FLACARA ALBASTRA reprezinta Vointa Lui Dumnezeu

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!

MESAJ DE LUAT ÎN CONSIDERARE!
Informaţiile şi documentele prezentate în această pagină nu este permisă a fi preluată de către alţi utilizatori doar şi numai în cazul când menţionaţi sursa (adresa acestui blog) cum de altfel, ne inspirăm cu toţii. Să respectăm legile universale şi pe Lemurieni!

Predaţi-vă cu "acceptare deplină" la evenimentele care vor avea loc pe planeta voastră

 


Telos a fost apoi într-o etapă primară de dezvoltare, și cu siguranță nu gloriosul și orașul frumos care a devenit acum. A fost o peșteră mare în interiorul muntelui pe care noi ne-am străduit să-l restaurăm ca un oraș pentru a salva un mic procent din poporul nostru. După cataclism, Telos a fost tot ce a rămas din cultura noastră. Orașul Telos a fost încă într-o stare primitivă în comparație cu frumusețea și ușurința care existau la suprafață, și la ceea ce este în prezent.

Înţelegeţi că, peste noapte, trebuia să ne predăm viaţa într-un mod foarte diferit nivelului de trai, care a fost destul de dificil pentru o perioadă lungă de timp, trebuind să creăm o viaţă complet nouă pentru noi înşine. Cu mare curaj şi hotărâre, noi am continuat să construim oraşul nostru nu numai pentru noi, ci şi ca punct de contact pentru generaţiile viitoare, care se vor naşte din nou aici, în cadrul culturii lemuriene. Având în vedere că am pierdut totul în afară de noi înşine, am muncit foarte multe secole, vindecându-ne rănile pierderilor noastre şi forjarea a ceva nou şi permanent. Ar fi nevoie de mai multe volume pentru a relata toate provocările dificile pe care a trebuit să le înfruntăm.

Întâmplarea noastră, cu mult timp în urmă, dragii mei prieteni, nu a fost la fel de simplă cum e a voastră, nici nu v-aţi putea imagina. Sunteţi pe "stradă uşoară", ca să spunem aşa, în comparaţie cu obstacolele pe care le-am avut şi a trebuit să le depăşim. Vă cerem să nu vă temeţi prin ceea ce treceţi în vieţile voastre; ci mai degrabă să vă predaţi procesului. Predaţi-vă cu "acceptare deplină" la evenimentele care vor avea loc pe planeta voastră. Vor veni pentru scopul eliberării voastre din lanţurile pe care le-aţi creat. Pur şi simplu, deschideţi-vă inima de a iubi şi cu "încredere" că trecerea ta spre Lumină, aşa cum a fost şi cu noi, nu se va manifesta fără efortul tău conştient şi susţinut. Fii sigur că recompesele vor fi magnifice pentru cei care vor îndura până la sfârşit.

Flacăra Albastră - Aurelia L.J

Traducere Suzi Mirea 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu